Contact

 

Persoonsgegevens:
naam                          Kees Klaassen, in Kees of Metals
adres                          cultuurwerkplaats r10
                                   rieteweg 10
                                   8041 ak Zwolle
telefoon                      06 17078767
e-mail                         keesklaassen1986@hotmail.com
 
 
Routebeschrijving
Met de auto
Neem vanaf snelweg A28 de afrit Zwolle-Zuid (18) en vanaf het verkeersplein de afslag N331. Blijf bij de verkeerslichten de weg volgen. Na de volgende verkeerslichten rijdt u onder het spoor door, hierna volgen meteen weer verkeerslichten. Ga rechtdoor en neem de eerste afslag rechts (bij de begraafplaats). Volg de weg tot na de bocht naar rechts, nu ziet u een bord met ‘R10 Culturele Werkplaats’. Neem deze afslag en parkeer uw auto.
 
Met de bus
Neem vanaf het NS-Station Zwolle lijn 5 richting Westenholte of lijn 141 richting Urk. Stap uit bij de wrzv hal, net nadat u het snelwegviaduct gepasseerd bent. Loop nu nog ongeveer 50 meter met de weg mee (in dezelfde richting als de bus) en sla dan rechtsaf het looppad in (tussen de hekken). Het gebouw aan uw linkerhand is ‘R10 Culturele Werkplaats’.
 
Te voet
Vanuit de stationshal slaat u links af. Loop de straat (Westerlaan) uit tot bij de verkeerslichten. Sla hier linksaf en steek na 50 meter (vóór de spoorwegovergang) de straat over. U loopt nu langs de Rieteweg, aan uw rechterhand ziet u de IJsselhallen en aan uw linkerhand het spoor. Blijf de Rieteweg volgen en loop onder de snelweg door, sla nu na 100 meter rechtsaf het looppad in (tussen de hekken). Het gebouw aan uw linkerhand is ‘R10 Culturele Werkplaats’.kaart